ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mithatpaşa Ortaokulu

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE HALK EĞİTİM MERKEZİ BÜNYESİNDE ANADİLDE İLETİŞİM,OKUMA YAZMA ,ANLAMA KURSU AÇILMIŞTIR. KURS İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZE HEM TÜRKÇENİN ZENGİNLİKLERİ,ANADİLEDE İLETİŞİM BECERİSİ,OKUMA YAZMA ANLAMAYA YÖNELİK ÇALIŞMALAR YAPILMAKTADIR.

Nis

KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA SAYIN AVUKAT SALİH DİKEÇ,LGS ÖĞRENCİLERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ.

Ock

Bakanlığımızın göndermiş olduğu hediye önlüklerimiz giydik.

Ock

Ülkemizde Trafik ve Trafik Kazaları çözülmesi gereken en önemli sorunlar arasında öncelikle yerini korumaktadır. Yapılan araştırmalar trafik sorunu ve Trafik kazalarının %98 oranında insan ya da insan kaynaklı hata ve kusurlardan, ihmallerden kaynaklandığını göstermektedir. Temel faktör insan ve insan kaynaklı hatalar olduğunda bunun çözümü ancak İnsanın Eğitimi ve bilinçlendirilmesi ile mümkündür. Fransız Düşünür Montesque “Eğitimle olacak işleri kanunla yapmaya çalışmayınız” der. “Kaza en büyük ceza”dır. Geleceğimiz olan çocuklarımız yaşamları süresince bu büyük ceza ile karşılaşmamaları için Hayat boyu öğrenme ile her zaman Trafik Kazalarına ve sorunlarına duyarlı insanlar yetiştirmek temel görevimizdir. Bu plan cumhuriyet ortaokulu eğitim gören öğrencilerin trafikle ilgili sorunlara dikkatlerini çekmek, trafik sorunları ile ilgili eğitimler vermek, trafik sorunlarına duyarlı, sorumlu, bilinçli vatandaşlar olarak yetişmelerine katkı sağlamak için hazırlanmıştır.

RAPOR

SORU ÇÖZÜM KÖŞESİ

Ock

BİGEP kapsamında okulumzda 5. Sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

Ock

Okulumuz öğrencileri ile Meslek Lisesine gezi düzenlendi.

Okulumuzda "Soru Çözüm Köşeleri" oluşturduk.

Öğrencilerimize BİGEP ile ilgili seminer verildi.

Okulumuzda Dilimizin Zenginliklikleri adlı proje ile ilgili çalışmalar yapıldı.